25 Ekim 2009 Pazar

Lord Of The Rings: The Hunt for Gollum | 2009 | TR.Dublaj (Divx)


Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi üzerine kurgulanan ve eserin fanatikleri tarafından kameraya alınan The Hunt for Gollum filmi ortalama 40 dakika. Yani bir kısa film niteliğinde. Oyuncularda gönüllü amatör oyuncular ve hiçbir şekilde ücret almamışlar. Filmin senaristi ve yönetmeni Chris Brouchard'ın iki yıldır üzerinde çalıştığı bu projede, dünyanın çeşitli yerlerinden gelmiş 100 gönüllü sinemacı yer alıyor...

Yönetmen ve Senaryo yazarı Chris Bouch, gerçek bir J.R.R. Tolkien ve Yüzüklerin Efendisi hayranı. Tolkien'in kitaplarından yola çıkarak bir kısa filmi çekmeyi kafasına koymuş ve 3000 dolar gibi bir parayla yola çıkmış. The Hunt For Gollum adını taşıyan 40 dakikalık bu film orta dünyadaki Gollum avını anlatıyor.

Bilbo Baggins mağarada Gollum'dan yüzüğü çaldıktan sonra Gollum kıymetlisini aramaya çıkar. Bu arada Sauron da yüzüğün günışığına çıktığını öğrenmiştir ve o da Gollum'u arar. İşte film bu süreci anlatıyor. Gollum Fangorn ormanında Shire'a gitmeye çalışırken henüz genç bir kolcu olan Aragorn, Gandalf'ın yardımıyla Gollum'u arıyor. Film J.R.R. Tolkien’in üçlemesinden öncesini anlatıyor.

Oyuncular:
Adrian Webster, Arin Alldridge, Christopher Dingli, Dan Styles, David Kennedy

Yapım: 2009, İngiltere
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
IMDb: 8.1 / 10
Yönetmen: Chris Bouchard
Senaryo:Chris Bouchard
Yapımcı: Julianne Honey Menal, Chris Bouchard, Spencer Duru
Görüntü Yönetmeni: Stien Stie, Mike Ritchie, Neill Phillips, Jean Paul Frazer
Müzik: Adam Langston, Andrew Skrabutenas, Chris Bouchard Filmin
Websitesi:www.thehuntforgollum.com
Süre:40 dk


0 yorum:

Yorum Gönder

Toplistler

Genel Genel